Angelique

Angelique

 

Geboren op 4 april 1983 te rozenburg en vanaf haar kinderjaren begint de liefde voor muziek al. Haar moeder bracht geen dag door zonder muziek en zong ook altijd mee. Vanuit de kamer van EUS (zanger van Daizy Bell) brulde het geluid van U2, Bob marley en UB40 uit de speakers. Angelique is gek op muziek uit de tachtiger jaren en, zo klein als ze was, zong ze ook de nummers uit de jaren 70 met haar moeder mee zo ook met de nummers die Eus afspeelde. Eus zat in die tijd al in een band en daar keek ze enorm tegenop. Toen broeide het al want ooit zou ze dat ook willen. Dan breken de jaren 90-2000 aan en is het vooral R&B wat ze graag zingt. Shania Twain was toen een idool van haar. Het bewijst wel dat alle soorten muziek iemand aan kunnen spreken. Toen werd ze 17 en met wat songs van Shania stond ze voor het eerst op een podium voor 500 man. Dan gaat het snel, vele buhnes later en weer een jaar ouder werd ze na een talentenjacht uitgenodigd om twee weken in Toremolinos in Spanje voor 2000 man in een hotel op te treden onder het toeziend oog van broer eus. Datzelfde jaar werd ze nederlands kampioen karaoke. Dan volgen optredens in kroegen, op feesten en partijen. In 2010 schopt ze het zelfs tot de Blind Auditions van the voice of holland en in 2014 het programma beat it.

Na een aantal jaren solo liet eus in 2012 vallen of ze iets voelde om samen een band te beginnen, iets waar ze al jaren van droomde. Samen muziek maken, geen mensen om je heen hoeven te verzamelen om op te kunnen treden maar meteen een hele band achter je hebben. Interactie met elkaar, rocken! Natuurlijk wilde ze dat en in 2013 zag Daizy Bell het levenslicht. Zoals ze zelf zegt :"een band met muzikanten die liefde hebben voor muziek, een band die nummers speelt waar ze zich allen lekker bij voelen en waar ze ook hun eigen gevoel in kwijt kunnen".

 

"een band met gezellige vrienden die er op een avond voor kunnen zorgen dat je misschien een traan wegpinkt, gelachen hebt en uit je dak bent gegaan". Een band waar ze beretrots op is !

Daizy Bell