Eus

Eus

Als kind al aan het zingen, op school met playbackshows en musicals. Toen de gedachte om een instrument te gaan bespelen. Op emmers proberen te drummen, blokfluitles, basgitaar, keyboard maar hij had het geduld er niet voor dus dat liep op niets uit. Thuis stond altijd wel muziek aan en lekker zingen onder de douche want dan leek het nog wat.

Toen kwam hij Rodney tegen (huidige drummer) die een bandje was begonnen, Caution genaamd, bestaande uit Andre, Peter en Ivo. Eus zag zijn kans en kreeg een try-out. Dat was dus wel even schrikken, door een microfoon zingen met een band achter je. Maar hij werd aangenomen en ze speelden voornamelijk covers. Eigen werk werd later geschreven en daar is hij nog steeds trots op.

Helaas verdween Andre uit de band en daardoor ook meteen hun eigen sound en ging de stekker eruit.

Een paar jaar later ontmoeten Eus en Rodney elkaar weer. Rodney speelde toen in Undertow waar de zanger ermee stopte. Eus nam die positie graag over.. Hier werd weer een combi van covers en eigen werk gespeeld. In 1998 wordt echter zijn dochter geboren en omdat de band professional wilde gaan besloot Eus om te stoppen. Die pauze heeft toen 15 jaar geduurd.

Maar het zingen bleef kriebelen. Zijn zusje had ondertussen dat virus ook te pakken en wat is er mooier als broer om samen met je zusje in een band te spelen.

 

De knoop werd doorgehakt en binnen 2 weken was Daizy Bell een feit. Binnen Daizy Bell bestaan nu duidelijke afspraken. Als er iemand binnen de band een vreemd gevoel heeft bij een nummer dan wordt het niet gespeeld. Het is heerlijk nummers te mogen zingen uit je eigen jeugd. Zou zeggen kom eens luisteren. !!

Daizy Bell